DAG 3

Idag har vi hjälpt till att rensa i rabatterna.
Det var ganska svårt för vi fattade aldrig riktigt vad det var vi skulle rensa bort. Haha! Men vi gjorde så gott vi kunde och busade mest med barnen ärligt talat, hehe men vi hade väldigt roligt iallafall.
Vi hämtade såpbubblorna som vi hade köpt med oss från Sverige. Det var extremt lyckat! De tyckte att det var jätteroligt! De blev helt galna och det kom barn från flera hus som ville vara med och leka. Det kändes roligt att se de andra barnen nu också öppna sig så mycket mer för oss. Det blev bättre än vi någonsin kunnat hoppas på när vi köpte såpbubblorna.
Det är svårt att beskriva i ord känslan av alla de glada barnen men jag hoppas att ni förstår när ni ser bilderna. Tänk att barn som knappt vågat säga hej när vi träffade dem innan blev så öppna och tokiga när vi började leka och busa med dem!Därefter åt vi tillsammans, vilade en stund och sen åkte vi vidare till en marknad. Det var en blomstermarknad som vi besökte, vi tittade runt en stund men den mesta uppmärksamheten gick till Jonah och JR.
Därefter tog vi en snabb sväng till kyrkan inför morgondagen (söndag). Sen åt vi hela familjen på pizza hut.
Till marknaden åkte vi hela familjen plus två personer, som är i vår ålder, från hus fem. Så vi var alltså 14 personer som skulle få plats i en bil (!). Haha, vi åkte alltså två fram, förare och passagerare (alltså som vanligt), i baksätet som ju är tre säten, satt vi fyra (Emmy, Matilda, Emmie och Isabelle). Sedan i bagaget satt resten av oss 14 stycken. Alltså 8 (!) personer. Haha, det skulle ju aldrig hända i Sverige!


Här är vi alla som var på marknaden och ser på utsikten över Surath Thani!


Hehe, och till sist en bild på oss i bilen :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0