Äntligen dax!!

Hejsan !
Jag är så fruktansvärt glad. Inatt börjar våran resa till Thailand. 03.35 avgår vår buss från resecentrum och den tar oss direkt till flygplatsen kastrup.
Nu har jag precis packat ner det sista i väskan så det känns skönt att vara klar med allt och kunna ta det lite lugnt för att varva ner och senare kunna sova en stund.
Att komma iväg på denhär, sålänge efterlängtade och diskuterade resan, hade jag nog aldrig kunna drömma om. Trots att jag hela tiden har trott på oss och vetat att vi skulle klara det så har det aldrig känts som att avresedagen faktiskt skulle komma. Men nu är vi där! Det känns overkligt, men ack så häftigt. Framför oss har vi nu så mycket spännande, många upplevelser som vi ännu är ovetande om.

Ha det bra i Sverige, så ska jag ha det så bra tillsammans med tjejerna i Thailand :D
/ Isabelle

Mindre än 1 vecka kvar!!!

Nu är packningen i fullgång, shorts, bikini, sarong, myggstift…
Ja, man vill ju inte missa något, även fast allt finns att köpa i Thailand till väldigt låga priser.

Kl. 03.35 nu på lördag börjar vår resa, buss till Köpenhamn(Kastrup) och därefter flyg mot Thailand med mellanlandning i Doha. Sedan väntar 3 veckors vistelse i Thailand med olika upplevelser.
Man börjar känna av resnerverna ;DNu är de inte mycket som återstår att fixa från planeringslistan. Vissa saker som exempelvis den sista vaccinsprutan, inköp av dagböcker, överföring av pengar till våra konton samt växla pengar ska vi göra de kommande dagarna.  
Igår läste jag även i den bok vi fått av Lisa(om organisationen) och där stod det om familjerna som vi ska besöka. Alla familjer har verkligen sin egen historia och det kändes så spännande när man läste den.
Vilken häftig resa detta kommer att bli, med så många intryck!

Vi hörs mer / Kramar Emmie

 


Färdigjobbat..

Nu har vi jobbat klart för idag, sex timmar aktivt arbete vid Emmys köksbord blev det idag! Vi har fått mycket gjort men det är ändå en hel del kvar. Vi har iallafall fixat det viktigaste nu: inrikesflyg, hotell i bangkok och hotell i Krabi. Eller bara en hotellnatt i Krabi, resten ska vi fixa när vi är där nere! Sedan har vi kollat upp massa andra saker, som tågresa och annat. Under veckan som kommer fortsätter vi att fixa inför resan, men nu får det räcka för idag.
Ha en bra lördagskväll!


Utkast: Okt. 9, 2010

Emmie sitter just nu och pratar med Pelle. Experten på Thailand som Emmie och Matilda var på föreläsning med i måndags! Tack för all hjälp! Han har även en hemsida där det står massa bra info om Thailand: www.res-till-thailand.nu som ni gärna kan besöka!
Det är endast 2 veckor kvar nu! Det är en sjuk känsla att det är så nära nu. Vi har planerat detta i över ett år och nu är vi där. Det känns som att man aldrig trodde att de skulle hända på riktigt. Men det är väääldigt mycket att planera! Bankkort, försäkring, vaccination, hotell, tåg osv osv osv..


just nu :)

9/10-10

Hej! Nu sitter vi här hemma hos Emmy med våra 4 datorer och försöker jobba effektivt!
Idag på planeringen står:

  • Bestämma tåg Bangkok-Surath Thani
  • Boka hotell Bangkok
  • Boka hotell Krabi
  • Boka flygresa Krabi-Bangkok
  • Uppdatera loggboken
  • Skicka loggboken till medborgarskolan
  • Skriva klart packningslistan
  • Försöka få fram en budget till resan
  • Prata om gåvor och recept till barnen

Så vi har en hel del att göra. Tänkte visa lite bilder som dyker upp nu när vi söker runt här på internett om Thailand :)

//Tjejerna :)


RSS 2.0