Torsdag igen

Hej!
Nu sitter vi här i vår datasal och arbetar så flitigt. Matilda fortsätter med det hemliga-brevet, Emmy skriver mail till vår kontakperson på Caminul Felix och Isabelle hon letar FLYGRESA!! Man känner av att de närmar sig :D wii
Billigaste resa hon hittat 8000:-, mindre roligt men vi får leta vidare.

Idag sker även inbetalningen till tulpankungen.
Sammanlagt tjänade vi 686 kr på att sälja 33 st buketter. Men vi fortsätter vår försäljning och nästa leverans sker torsdagen den 4 mars. (får se om det kommer ske ännu en leverans där efter)
Vi tackar alla som viljat köpa tulpaner av oss och stöttat vårt arbete.

Alla behöver ju lite vårkänsla i detta kalla vinterväder! :D
 /Emmie


Tulpanisar!

Finfina tulpaner levererades från "Tulpankungen" hem till Emmie idag! Jag och Emmie gick hem med tulpaner till folk som beställt av oss då vi gick och tog beställning i lördags. Det funkade galant! Alla var hemma som de hade sagt och hade pengar i beredskap. Tulpaner verkar vara ganska så eftertraktat nu vid denna tid på året för när vi tog beställningar i lördags var det faktiskt inte alls många som tackade nej. :)

Tur att man kan ha roligt tillsammans med en go vän, trotts den fruktansvärda kölden :D

/Isabelle


Närbild på våra fina tulpaner!


Vi gör oss redo för "tulpan-promenaden"

18 buketter i en låda.11/2-10

Hej!
Torsdag igen och vi jobbar på. Idag skriver vi ett hemligt mejl, som ni får reda på mer om senare. Vi har även förberätt några frågor som vi har tänkt besvara här i bloggen både innan och efter resan, för att se skillnaden. Känns roligt :) Matilda skriver inlägg med lite fakta om Caminul Felix som kommer uppdateras om ett tag.
Idag får vi även leveransen från tulpankungen! Så det kommer info och bilder om det senare idag/imorgon, så håll utkik! Man kan verkligen säga att vi har många järn i elden nu, både roligt och lite jobbigt.

 

så här ser det oftast ut på "torsdagshålet", vi sitter i någon datorsal på skolan och jobbar med olika saker.HeiHei + MATILDA

Heeeej !
Nu sitter Emmy och Matilda här i skolan och fick på känn att skriva lite. Så för att ni ska få reda på lite mer om oss tänkte vi ha lite små intervjuver med varandra :)
Nu ska Emmy intervjuva Matilda:

MatildaFullständigt namn: Matilda Johanna Anneli Carlsson
Kallas: Matte
Födelsedag: 10/1-92 (18!)
En bra låt: Mellisa Horn (någon utav dem)
Första jag gör när jag vaknar: Klä på sig
Sista jag gör innan jag somnar: Tittar på klockan
Gillar: Att skratta
Ogillar: Människor som inte håller vad de lovar
Något du vill uppleva: Utföra "klassiken" alltså: vasaloppet, lidingöloppet, vätter-rundan och vansbrosimmet, allt detta under samma år
Något du är stolt över: Att jag orkar gå natur
Ett riktigt bra minne: När jag fick Nowa (hennes hund)
Detta gör mig glad: Mina kompisar
Beskriv dig själv med tre ord: Glad, Pratsam och Målmedveten
Tankar inför resan: Det ska bli jättekul och hopp om utveckling

Emmys kommentar:
Matilda är verkligen en riktigt härlig tjej. Pratsam säger hon tom själv att hon är, vilket stämmer. Men hon säger mycket intressanta saker. Man kan alltid ha roligt med henne, samtidigt som det är väldigt lätt att prata seriöst med henne. Hon är duktig i skolan och har alltid koll på allt. Tex när vi går in osv. Hon är en öppen och otroligt kärleksfull vän som alltid finns där när det behövs!


Ny header!

Som ni kanske ser har vi en ny header. Den andra gjorde vi mest som en provisorisk men sen har det inte blivit av att vi har gjort någon annan. Men nu så var vår kompis lisa snäll och gjorde en till oss, tack snälla lisa för hjälpen :)

Det är mycket i skolan just nu, vi går ju på naturvetenskapsprgrammet och då blir det mycket plugg. Vi har bland annat ett matteprov nu på onsdag som alla vi pluggar flitigt till. Så därför kommer projektarbetet lite i klämm. Men vi jobbarr ändå på så mycket vi kan. Nu i helgen har vi tagit upp beställningar på tulpaner och första leveransen är på torsdag så då har vi lite jobb med att dela ut allt ;)

Förmodligen kommer vi att jobba lite me projektarbetet på vår håltimma på torsdag, och då blir det nog ett inlägg här igen!

Ni får ha det bra sålänge // Matilda

idag får ni även en bild på en del av vår klass. Bilden är tagen på naturbanketten som var dagen innan skolavslutningen. Hoppas ni hittar oss fyra på bilden :)

RSS 2.0