Tillbaka igen!

Hej allihopa, förlåt för att vi inte har skrivit på hur länge som helst men vi har verkligen haft fullt upp. Vi ska bli bättre, jag lovar!

Nu har vi varit på vår resa. Eller det var för snart två månader sedan. Men efter det har vi haft så mycket att ta igen i skolan och fullt upp med julfirande och annat att vi inte har hunnit skriva. Resan var iallafall heeeelt underbar! Det går inte ens att helt beskriva vilken häftig och utvecklande upplevelse det var, men vi ska försöka så gott vi kan så att ni också kan få ta del av den.

Idag ska jag och emmy jobba med projektet och försöka beta av några saker på vår "att göra lista".

Vi åkte ner till Thailand den 23 oktober. De första dagarna var vi i Bangkok men sedan tog vi ett natt-tåg ner till Surat Thani och familjebyn. Jag tror det pirrade lite i allas magar när vi steg av tåget. Vi hade verkligen ingen aning om hur det skulle gå eller hur vi skulle ha det. Det snurrade tusen frågor i våra huvuden. "Hur kommer de vara?" och "Vad gör vi om det verkligen inte funkar?" var några av dem. Men sedan blev det ju verkligen hur bra som helst!

När vi var i Thailand skrev alla vi varsin dagbok. Vi tänkte nu skriva ut ett sånt dagboksinlägg varje dag. Hope you enjoy it!

/ Matilda

RSS 2.0