2009

Liten sammanfattning av år 2009

Vi bestämde oss för att börja med detta projekt på allvar i våras, alltså för 1 år sedan. Vi satt tillsammans och åt frukostbuffé på "Bernards". Innan den dagen hade det mest varit prat och tankar. 
Men det var inte förrän efter sommarlovet som det tog fart på riktigt. Vi bestämde oss för att använda torsdagarnas håltimmar till vårt projekt. Vi skaffade ett speciellt "Projektarbete-block" och skrev ner allt vi kom på. Det var saker som: vårt mål, syften, tankar och planen för att lyckas, vi påbörjade alltså en projektplan.
Vi började söka på internet efter organisationer och fakta. Efter det tog vi kontakt med lärare och rektorn som hjälpte oss med den grundläggande information om projektarbete. Det som vi egentligen skulle få ta del av senare i 2:an.


Under hösten började vi som sagt med "grov-arbetet" alltså de teoretiska planerna som måste påbörjas innan projektet kan nå sitt mål.
En av de viktigaste uppgifterna var projektplanen, den som skulle sammanfatta hela vårt projektarbete. Samtidigt startade vi denna blogg, letade efter passande stipendier, skickade ut mejl till företag, kontaktade "vår" organisation och planerade olika sätt att tjäna pengar.
Sjärvklart har det tagit oss mest tid att samla in pengar till vår kommande resa. Totalt har vi stått på torget 5 gånger och där med även bakat till varje lördag under dessa veckor. Vi har även jobbat på ett företag "Infosoc" vid två tillfällen.
Så nu är vi i full gång med vårt insamlande och laddar för ett nytt år.

Sammanlagt har vi tjänat:
Torget: 5711 :-

Tack för det gångna året!!
Lite blandade bilder:

Den första gången vi jobbade på Infosoc.
Första gången vi jobbade på Infosoc.


Isabelle fixar på torget.


Mmmm... Lussebullar !


Första gången på torget.


Rosorna Emmy och Isabelle fick :)


Provsmak, gott!

Stipendiesök på bibloteket
Stipendiesök på bibloteket.


Matpaus i arbetet.


Emmy glad paketerare.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0