Mycket jobb just nu.

Just nu jobbar vi för fullt för att planera resan. Idag satt vi på ett cafe i jönköping och jobbade med olika saker. Vi fixade med loggböcker, skrev en budget för resan och kollade upp lite tågresor och annat i Thailand. Imorgon ska vi träffa Lisa från organisationen som vi samarbetar med. Så idag skrev vi även ner massa frågor som vi ska fråga henne, om allt möjligt som vi behöver veta om resan. Det är mycket att tänka på. På torsdag ska vi åka till Emmie efter skolan och leta upp en flygresa. Och på fredag ska vi boka flygresan! Då är det verkligen klart att vi åker.

Och juste, vi ska vara borta i tre veckor nu. Det passade bäst så. Då missar vi bara två fler dagar i skolan än om vi skulle vara borta i två veckor som vi tänkte från början. Och eftersom flygresan är så pass dyr i jämnförelse till att bo där nere är det värt det!

Jag kan berätta lite snabbt för hur upplägget för resan är nu. Det är förstås priliminärt än så länge men just nu ser det ut såhär: Vi flyger från Stockholm lördagen den 23 oktober. Kommer fram till Bangkok på söndagen dagen efter. Sedan stannar vi i Bangkok till onsdag kväll och upplever storstadspulsen :) På onsdagskvällen tar vi ett natttåg ner till Surat Thani. Där stannar vi sedan från torsdag morgon till måndag kväll. Vi hade gärna stannat längre där men det går tyvärr inte. På måndag kväll tar vi sedan ett tåg till den semesterort vi ska till. Denna är ännu inte bestämd men vi letar för fullt :) Där stannar vi sedan från tisdag den 2:a november till fredagen den 17:de! Och sedan kommer vi hem på lördagen. Så ja, de blir exakt tre veckor vi kommer vara borta.

Tyvärr har vi inga bilder från vårat arbete att visa eftersom vi är dåliga på att ta med kameran. Men vi ska bättra oss, jag lovar!
men bara för att göra detta inlägget lite roligare ska jag bjuda på lite andra bilder på oss, enjoy!
Kramar / MatildaKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0