Torget

Lördag, och Emmie och Emmy begav sig till torget lite innan 7 snåret. Kändes väldigt ovant. Första gången för detta året, man hade nästan glömt hur allt fungerade, men bara nästan!
Vi träffades vid smirres, vår samlingsplats ;), sen bar det av för att leta efter bord, och vi fick en riktig kanonplats. Nöjda bröjade vi packa upp alla våra bakverk, skylt, duk osv och gjorde det riktigt trevligt. Denna gång sålde vi bullar (vanilj och kanel), kladdkaka och morotskaka. Det var dock lite synd att vädret inte var på vår sida, men det regnade inte, vilket man får vara glad över. Men det blåste hela dagen och det var inte så jätte mycket folk tycker jag. Men det var väldigt trevligt ändå, det finns så mycketmycket snälla och trevliga människor. Försäljningen gick väldigt bra, allt blev slutsålt. Och vi hade en väldigt rolig förmiddag!
Vi ska lägga upp lite bilder så ni får se hur vi hade det. Vi gjorde även en film som vi kommer lägga ut. När man står på torget i 7timmar kan det ibland bli lite segt, men påhittaga som vi är så kom vi på en sång, men lite rörlser till som Emmie kommer demonstrera på videoklippet :).

Texten till vår låt (melodi: TikTok):
Torget, vi är här, varje lördag klockan 7.
Säljer, för att nå, vårat mål som volontär.
Bullar, det är gott. Kladdkaka likaså.
Morotskaaaka, Morotskaaaka.


Vi kommer även komma med en exakt summa av vad vi tjänade snarast!

Vi kan även till sist berätta att blomsterhandlaren som hade sitt stånd bredvid vårat har erbjudit oss jobb hos dem på toget! Verkligen jätte roligt! Så vi ska kanske också jobba där framöver.
TACK ALLA SOM HJÄLPT OSS PÅ NÅGOT SÄTT UNDER DENNA LÖRDAG

// Emmy & Emmie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0