Toppen dag!

Tjaooo:)
Nu sitter jag här lite utmattad efter en härlig torgetdag. Jag (Isabelle) och Emmy har stått och sålt bullar, kladdkakor, muffins och bonnakakor på torget denna "fina-väder-dag". Alltid lika spännande att räkna inkomsten man fått in under dagen. Idag slutade summan på hela 1314:- d.v.s. vårat bästa resultat utav de 3 gångerna som vi stått på torget. Vi fick sålt allt utom några muffins. Väldigt roligt! Vi lär oss ju här med att hur bra försäljningen går kan bero på olika faktorer. Idag var det fint väder och väldigt många tog sig en runda på torget. Trotts att vi inte fick en jätte "central" plats gick det ändå bättre än när vi första gången stod i mitten av marknaden. Vi experimenterade också lite med priset ( T.ex. billigare om man köper flera) och man lär sig utav detta också. Erfarenhet ger framgång.
Det hela slutade med varsin vit ros i handen. Hur gick nu detta till? ... Jo, jag och Emmy blev sk bästisar med våra grannar på torget. De sålde blommor och kom ofta fram till oss för att snacka. De var också de allra första med att köpa av oss. De köpte inte bara en gång utan flera. De kom och satte ut två växter på vårat bord för att det skulle se lite fint ut. Vi tyckte de hade varit så roliga och fantastiska grannar så vi gick med våra kvarvarande muffins och sa: till er för ett bra grannskap! Det var då de gav oss varsin vit ros........ en kram också. 
En sammanfattning av dagen skulle nog vara: En bra dag med mycket skratt, dans och sång. Vi gjorde bort oss lite kanske, men vad gör det! Lite ont i mungiporna såhär efteråt :p
Ha det för bra / Isabelle


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0