091107 - Projektets första inkomst är inkommen :)

Tack till alla er som köpte bullar och kladdkakor av oss på torget idag! Varje gång någon kom fram till vårat bord och ville köpa blev vi så glada.
 Strax före kl.07.00 var vi ( jag, Emmy och Matilda) på plats, på Västra torget. Det var lite knepigt i början för vi skulle kolla efter en person i neonfärg som skulle ge oss ett bord och en plats, men vi hittade inte någon sådan person. Jag trodde nästan ett tag att vi skulle få ta vårat pick och pack, som vi nästan inte kunde bära på, och åka hem igen.  Det ösregnade och det var mörkt! En orange neonfärg skymtade till... Hoppet kom plötsligt tillbaka! Givetvis var det mannen som vi letade efter och han tilldelade oss den bästa platsen (i mitten av smeten) och ett bord.
Eftersom att det är ett projekt inom skolan, så behövde vi inte betala något för platsen och bordet.
 Antalet folk ökade ju mer tiden gick och försäljningen gick som bäst mot slutet.
Projektets första inkomst blev: 1095 kr, men för ca 200kr av dem ska vi köpa påsar mm till andra tillfällen. Vi fick sålt det mesta av det vi hade släpat dit.
 Vi lärde oss vad folk uppskattade och får dra lärdomar av våra ”misstag” till nästa gång vi ska stå på torget. Vi blev nöjda med försäljningen tillslut, trotts att vi i början hade trott att vi inte skulle få sålt något alls.
 Oj vad mycket roligt folk man får träffa och prata med när man säljer på torget. De berättade både det ena och det andra. Bl.a. sa en go äldre dam: "Emil i Lönneberga gör inga hyss och man jämför med mig, men jag har ju roligt iallafall!" Hon var för härlig.
Känns bra med första inkomsten.
Hejdå! / Isabelle


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0