091128 - Regn, men det är fint ändå!

Haallllåååå, haallllååå !
Just nu är jag väldigt trött. Ärligt talat så är det jobbigt att stå på torget. Baka i veckan, gå upp kl 6 på lördag morgon (inte precis normalt för ungdomar) och sedan stå och sälja i ca 6h. Men det är det värt! Det finns så många trevliga, söta, roliga människor så man blir varm i hela hjärtat. Haha, låter lite klyschigt kanske men är faktiskt sant.
Idag var det jag och Isabelle som sålde. Vi kom dit runt kvart i sju tiden och det första vi ser är att det är 4 till som är som oss (de är en skolklass eller liknande som säljer hembakat). Inte rikitgt så bra för oss. Och det blir inte bättre när vi får vår plats, precis bredvid 2 andra som säljer samma saker som vi! Det skulle aldrig fungerat så vi bad om en ny plats, och självklart gick det att fixa! Vi hamnade nu bredvid våra kära grannar och välkomnades med en kram!
Idag hade vi lite jultema, vi sålde lussekatter, kladdkaka, bullar och chokladsnittar. Men det var ingen "torget-dag" idag. Det regnade i princip hela tiden. Antingen duggade det, eller så öste det ned. Så det var inte alls lika mycket folk som förra veckan + att vi hade mycket större konkurrens. Men vårat humör var i vilket fall på topp.
När halva tiden gått började det spricka upp på himlen och vi fick syn på en regnbåge. "Nu vänder det, nu blir det fint väder" tänkte vi. Men nej! Regnet fortsatte! Men trots allt detta fick vi ihop........
1313 kr (!!!!) Helt sjuukt! Vi är jätte nöjda och vill bara tacka ALLA underbara människor som stöder och hjälper oss. TACKTACKTACK !!

//Emmy

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0